Genel Uyarı

Bu sitedeki içeriğin Milliyet.com.tr ile ilgisi bulunmamaktadır. SizdenSize, tamamen üye sitelerin içeriklerinden oluşuyor.
Bu içerik 18 Nisan 2010 Pazar 13:19 de eklendi, 3 kere paylaşıldı

Böreklerin üzerinin kızarması için yumurta yerine ne kullanılabilir?

Yumurtayı sevmeyenlerden misiniz?

Börekteki veya poğaçalardaki, üzerinin kızarması için sürülen yumurtanın kokusundan hoşlanmıyorsanız ya da evde yumurta kalmadıysa iki yemek kaşığı yoğurt ile bir yemek kaşığı ayçiçek yağını karıştırıp sürerseniz üzeri aynı şekilde kızarır.

Bilgiç Link "Merak Edilen Her Konuda Biraz Bilgiçlik"

Pratik Bilgiler ve Püf Noktaları

Bu içerik 5125 kez okundu

İçeriğin Orjinal Hali
http://www.bilgiclink.com/2010/04/boreklerin-uzerinin-kzarmas-icin.html

Etiketler: börek,yumurta,yemek,mutfak

Bu içeriği ekleyen site : bilgiclink.com