Genel Uyarı

Bu sitedeki içeriğin Milliyet.com.tr ile ilgisi bulunmamaktadır. SizdenSize, tamamen üye sitelerin içeriklerinden oluşuyor.
Bu içerik 05 Nisan 2017 Çarşamba 13:39 de eklendi

Fırında Tavuk Pratik Tarifi

Fırında Tavuk Pratik Tarifi

Fırında Tavuk Tarifi İçin Malzemeler

1 kg tavuk pirzola
2 yemek kaşık yoğurt
1 yemek kaşık salça
Pulbiber
Kimyon
Kekik
Tuz
İsteğe göre patates

Fırında Tavuk Tarifi Yapılışı

Yapımı ve sindirimi kolay olduğundan oldukça fazla aranan tariflerdendir. İlk olarak yapmamız gereken tavukları yıkamak. Yıkadıktan sonra iyice süzdürelim ki sulanmasın su istemiyoruz bu tarifimizde daha lezzetli olması açısından. Sonra diğer baharatlarla, yoğurdu ve salçayıda ekleyip iyice harmanlıyoruz dilerseniz patatesi elma dilim şeklinde doğrayıp tarife ekleyebilirsiniz sos patatese de yakışıyor. Sonra fırınımızı 250 dereceye getiriyoruz ve ilk 10 dk böyle yüksek ısıda pişiriyoruz püf noktamız bu yüksek ısıda pişiriyoruz ki tavuk sulanmadan kızarsın lezzeti içinde kalsın. Sonra 20 dk kadar da 200 derecede pişiriyoruz yani benim fırın 20 dk pişirdi sizin ne kadar sürede olur fırınınıza bağlı arada kontrol ederek pişirin. Ve pirzolamız hazır ağzınıza layık bi tarif deneyenlere afiyet olsun yeni bi tarifte görüşmek üzere hoşçakalın

Bu içerik 108 kez okundu

İçeriğin Orjinal Hali
http://kolayevyemektarifleri.com/firinda-tavuk-tarifi/

Etiketler: Fırında Tavuk Pratik Tarifi

Bu içeriği ekleyen site : kolayevyemektarifleri.com/